ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συγκέντρωση ειδών για όσους τα έχουν ανάγκη.

Η Ακαδημία των Πολιτών Ηρακλείου στα πλαίσια στήριξης μιας σημαντικής πρωτοβουλίας του Δήμου Ηρακλείου, αφενός για τη δημιουργία του “Κέντρου Ημερήσιας Φιλοξενίας Αστέγων” σε χώρο του Δήμου στη Νέα Αλικαρνασσό και αφετέρου για την προσωρινή φιλοξενία/διανυκτέρευση των αστέγων στο Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – Αγ. Τριάδα) καλεί τους σπουδαστές της σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών που απαιτούνται για την κάλυψη βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας και του χώρου στον οποίο θα φιλοξενηθούν.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 από τις 3:00 το μεσημέρι έως και τις 9:00 το βράδυ, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων διαλέξεων της Ακαδημίας, στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω.

Τα είδη που συλλέγονται, είναι:

  • Λευκά είδη (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κ.α.) / υπνόσακοι
  • Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια κ.α.)
  • Οικοσυσκευές και ηλεκτρικές μικροσυσκευές (πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα κ.α.)
  • Οικιακός εξοπλισμός (πιάτα, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια κ.α.) / είδη σπιτιού
  • Είδη ρουχισμού και υπόδησης

Παρακαλούνται τα είδη που θα προσφερθούν μετά από χρήση (ρούχα, παπούτσια, οικιακές συσκευές κ.α), να είναι σε καλή κατάσταση.

Για τις οικοσυσκευές, που είναι δύσκολο να μετακινηθούν απλά ενημερώνετε (τηλ. 6982-601.361) ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους με τη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου.

About AcademyPress